Dansa tills fötterna värker

2013-12-26 ¤ 21:42:00
 
Senaste veckan genom mobilen:
 
Gjorde sushi med underbara Klara (och insåg misslyckandet med hårbandet).
 
Var på bio. Syrran blev utstirrad av en tant för att hon prasslade med godis. Bara för att öppnade jag en pingvinstång jag hade i fickan. Fick mig en utstirrning. Så jag frågade "vill du smaka eller?". Hon stirrade inte mer. Åt segerpizza på V.E.S.P.A. efteråt. Eila 1- Tanten 0.
 
Firade julafton hemma. Tyckte om det då men efter att ha ätit mat- och godisrester i tre dagar önskar jag att vi var hos någon annan släkting.
 
Gosade en hel kväll med fetaste (ja, jag menar tjock) hunden Tessan.
 
Kom hem halv 6 på morgonen efter att ha dansat hela natten på Moriskan i Malmö. Har känt mig lika sne som bilden hela dagen. What can I say? Älska lov! Älska snygga hipsterkillar! Älska dans! Älska värken efter att ha dansat för mycket! Älska livet!
 
¤ Eila

Lovet levererar

2013-12-22 ¤ 14:57:44
 
 
 
 
Lovet bjuder på mys och för första gången på flera månader känner jag att jag kan vara mig själv. Ingen stress, ingen irritation och inga tröttsamma pluggkvällar. Det går återigen att andas fritt å fy satan vad skönt det är!
 
¤ Eila

21/12 2013

2013-12-21 ¤ 22:05:00
 
 
 
 
 
spenderades med Klara och tre fat hemmagjord sushi. It was delish (speciellt nigiri med avokado). De urusla blixtbilderna får tala för sig själva...
 
¤ Eila

3.5, 4, 8, 11, 34

2013-12-16 ¤ 14:01:55
 
 
Om tre och en halv timme sitter jag och ser The Hobbit (del 2).
Om fyra dagar går jag på jullov.
Om åtta dagar är det julafton och jag (läs: syrran) har lyckats köpa alla mina julklappar.
Om elva dagar ligger jag förmodligen på en strand eller är på väg dit .
Om trettiofyra dagar är jag på planet på väg till Paris.
 
Känslan just nu är kaos. Hur ska man hinna göra allt man vill? Det är knappt liket lever och ändå leker livet. Mycket tack vare julstämning, fina vänner och Antons fina mamma som kom med goda kakor till klassen.
 
¤ Eila

PEPPTISDAG!!!!

2013-12-10 ¤ 22:20:00
 
 
Bilder från SSP, juni 2012.
 
Idag fick jag min värdfamilj! Det kommer verkligen att hända. Helt otroligt. Jag kommer bo med en värdmamma och en värdpappa. De har totalt sex barn men endast 2- 3 verkar bo hemma. De har en dotter som är 16 år vilket passar perfekt då jag anar att jag kommer sakna min syster. Jag har ännu inte haft kontakt med dem och får tyvärr inte utelämna för mycket information. Nämnvärt är att värdmamman spenderar mycket tid på att laga mat, jag fick ett stort rum och jag har egen toalett samt dusch (!!!). Jämför detta med ett hushåll där fem personer delar på ett badrum. Om vi klickar lär jag stormtrivas (ja, jag syftar på badrummet)! PEPP PEPP PEPP !!! 40 dagar kvar. Mindre än 1 1/2 månad. Nyss var det fem månader och det kändes lite. Gosh. C'est fou!
 
¤ Eila

Obligatorisk fredagsglädje.

2013-12-06 ¤ 23:15:00
 
 
 
 
 
 
 
Källa: tumblr (tipstips! här)
 
Sååå glad för fredag. Sååå glad för Sven. Sååå glad för ström. Sååå glad för att jag snart lämnar Sverige. Sååå glad för första snöfallet. Sååå glad för en varm pizzeria. Sååå glad för den växande julkänslan. Sååå glad glad glad. Chokladglad eller gladglad? Hard to tell en fredagskväll. 
 
¤ Eila

En helg som gick för snabbt.

2013-12-01 ¤ 20:33:00
 
Det var bara 50 dagar kvar i lördags!!
 
 Joggade i vinterkylan. Kom en kilometer innan lungorna brann. Bättre än inget.

 Åkte till Malmö med Emma. Mötte upp Woll (Jakob) och gick på julskyltning.
 
 Var på bio med syrran. Såg roliga skyltar ↓
 
 
 
Fullkomligt älskar ljusutställningen i Lund!
 
 
 
 
Ångesten ligger nu tung inför tre stressiga veckor innan lov. Stressiga med stort S liksom. Inget litet här inte. Storslaget! Men det är väl så det ska vara runt jul?
 
¤ Eila

RSS 2.0