Chateau de Versailles

2015-07-27 ¤ 23:09:27
 
 
 
 
 
En dag med växlande värme/ kyla/ moln/ sol/ regn åkte jag till Versailles med min pojkvän och hans familj som hälsade på en vecka från Egypten.Trots att vi inte talar samma språk så gick det bra och jag tyckte om dem väldigt mycket. Det var minst sagt roligt att kommunicera med rörelser och ett försök till arabiska. Allt som allt så är jag otroligt nöjd och inser att jag inte alls hade behövt vara så jäkla nervös som jag var. 
 
Jag hade långhelg förra veckan med fre, lör, sön lediga. På onsdagen hade vi en liten träff med alla anställda på Cojean på en bar och efteråt följde jag med några jag jobbar med på efterfest. Torsdagen var det jobb och fredagen sov jag hela långa dagen och på kvällen gick jag ut med gorgeous på Concorde Atlantique (????). En klubb på en båt med väldigt bra musik! Lördag och söndag såg jag till att vila upp mig riktigt ordentligt.
 
Nu flyter livet på som vanligt igen. Vi hade hittat en lägenhet men hyresvärden nämnde inte alla kostnader så vi valde att inte ta den och måste nu hitta en ny innan den sista augusti. Känner dock ingen större oro över det än. Jobbet går bättre och bättre och jag trivs mer för varje dag. Idag snackade en av cheferna med mig och frågade om jag skulle stanna i Paris resten av året och om jag tänkte stanna på Cojean (vilket jag antar att jag ska) och sen sa hon att de är väldigt nöjda med mig och att de vill att jag ska stanna vilket är så himla roligt att höra! Dock saknar jag Sverige en del och måste erkänna att jag var lite sugen på att tacka ja till min plats på Göteborgs universitet...menmen vad gör man inte för kärleken? Nu ska jag hoppa i säng och vila upp mig inför morgondagen.

Loppisfynd

2015-07-25 ¤ 00:59:26
 
4 koppar och 4 fat i keramik för 4 euro
 
Elefant i trä för 2 euro (efter att en kvinna på en "antikloppis" sålde en nästan exakt likadan för 40 euro)

RSS 2.0